Viessmann Oy ja Viitos-Metalli Oy ovat sopineet yhteistyöstä, jonka mukaan Viessmann toimittaa kattavasta valikoimastaan Viitos-Metallille lämmitys- ja höyrykattiloita aina 120 MW:n teholuokkaan asti. Saksalaiset Viessmann-kattilat Viitos-Metalli Oy toimittaa erilaisiin kohteisiin asennuksineen, avaimet käteen -periaatteella.
Viessmann Group on yksi johtavista kansainvälisistä lämmitys,- teollisuus- ja jäähdytysjärjestelmien valmistajista. Vuonna 1917 perustettu saksalainen perheyritys työllistää tällä hetkellä n. 11 500 henkilöä, ja ryhmän liikevaihto on 2,2 miljardia euroa. Viessmann on kansainvälisesti suuntautunut: 22 tuotantoyhtiötä 11 maassa, myyntitoimintaa 74 maassa, maailmanlaajuisesti 120 myyntikonttoria. Viessmann arvostaa etenkin vastuullista ja pitkäaikaista toimintaa, vastuullisuus on vahvasti ankkuroitu yhtiön perusperiaatteisiin.
Laadukkaat ja luotettavat yhteistyökumppanit pystyvät yhdessä toimimaan ja palvelemaan erilaisten lämmitysjärjestelmien tarvitsijoita entistä joustavammin.